5 Essential Elements For بیماری زخم های پروانه ای
5 Essential Elements For بیماری زخم های پروانه ای
Blog Article
اپیدرمولیسیس بولوسا، گروهی از بیماری های نادر است که باعث آسیب پذیر شدن پوست و ایجاد تاول می شوند. ممکن است تاول ها در واکنش به جراحات جزئی، حتی از گرما، مالیدن و یا خراش، ظاهر شوند.
این نشانه های معرفی شده در نمناک معمولاً در زندگی فرد خیلی زود رشد می کنند و اغلب بعد از تولد می میرند.
داروها سبب کنترل خارش، درد و درمان عوارضی همچون عفونت در جریان خون گردند. در صورتی که زخمها نشانههای عفونت گسترده همچون ضعف، تورم غدد لنفاوی و تب را بروز دهند، این امکان وجود دارد که پزشک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز نماید.
این وضعیت اغلب با وجود درمان پیشرفت می کند و گاهی موجب مشکلات جدی و مرگ خواهد شد.
چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم یاد بگیرید که چطور باید از زخم ها مراقبت کنید و مواد غذایی خوب فراهم کنید، که برای افراد با این بیماری ضروری است.
بعضی وقتها صدمه به طوری جدی میباشد که حرکت کودک و استقلال او تحت تاثیر قرار میگیرد. از سایر نشانههای بیماری میتوان به موارد پایینی اشاره نمود:
برای بهبود تغذیه و کمک به افزایش وزن, یک لوله تغذیه ای ممکن است برای انتقال مستقیم غذا به معده کار گذاشته شود.
مدیریت فردی + معرفی راهحلهای اساسی و استراتژیک برای مدیریت
این بیماری میتواند باعث درد، مشکل در بلع و غذا خوردن و فعالیت شود. تأیید شده توسط پزشکان متخصص دکترتو
یا هنگامیکه تصمیم میگیریم با جهان اطراف خود مهربانتر باشیم و به اطرافیان خود کمک کنیم، این تصمیم هم در آیندهی read this ما و هم در زندگی اطرافیانمان تاثیر میگذارد. فرد معتادی که با کمک و همیاری یک خیّر اعتیاد خود را ترک میکند، ممکن است بعدها زندگی خود را دگرگون کند و تبدیل به فردی تاثیرگذار و موفق شود.
بیماری پروانه ای یک نوع بیماری پوستی تاولی است که معمولا به دو صورت بروز پیدا میکند:
مرگ: نوزادانی که دارای فرم شدید بیماری پروانهای هستند، در معرض خطر ابتلا به عفونتها و از دست دادن مایعات بدن به دلیل گسترش تاولها هستند و سایر نوزادانی که زنده میمانند، به دلیل ایجاد تاول در خوردن و تنفس دچار اختلال میشوند و بسیاری از این نوزادان در دوران کودکی میمیرند.
محققان روش های بهتری برای درمان و تسکین علایم بیماری پروانه ای را مطالعه می کنند، از جمله:
مشکلات تغذیهای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) میشود، همچنین مشکلات تغذیه نیز میتواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.